Energielabel AldenhuijsenOver ons

Mijn naam is Ineke Aldenhuijsen en ik ben sinds mei 2023 energielabel adviseur. Als u uw huis gaat verkopen komt daar veel bij kijken. Vaak moet er ook snel en goedkoop een energielabel geregeld worden voor het huis. Daarom zorg ik altijd dat dit zo snel mogelijk voor jullie geregeld is. Een woning mag helaas pas verkocht worden als deze een energielabel heeft.

Daarom werk ik nou samen met verschillende makelaars en kunnen wij snel het energielabel voor u regelen.

Energielabel aanvragen

Voor woningen en woongebouwen moet een energielabel zijn opgesteld met als doel om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Wij zijn gecertificeerd voor de opnames van woningen en woongebouwen. Indien u een energielabel nodig heeft voor een huis voor verkoop of verhuur kunt u contact met ons opnemen.

Snel

Wanneer u uw huis gaat verkopen of verhuren wilt u uiteraard snel het energielabel ontvangen. Op Funda mag u uw huis pas aanbieden als u het energielabel ontvangen heeft. Binnen 2 tot 3 werkdagen ontvangt u het energielabel.

Klantgericht

Wij weten wat erbij komt kijken als u uw huis gaat verkopen of verhuren. U wilt zo snel mogelijk uw huis verkopen voor een zo goed mogelijke prijs. En daar hoort sinds kort een energielabel bij. Wij werken nou samen met verschillende makelaars, waardoor wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Het is zelfs mogelijk om een spoed aanvraag te doen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bereikbaar

Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 14.00 uur. Dus heeft u snel een energielabel nodig voor uw huis. Bel, app of mail en wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Plattegrond of meetrapport

Wilt u een plattegrond of meetrapport laten maken van uw woning, dan kunt u contact opnemen met 123meten. Wij werken veel samen bij verschillende makelaars wanneer er een woning verkocht gaat worden.

123Meten is gespecialiseerd in het inmeten van woningen conform NEN2580/Branchebrede meet instructie. De plattegronden kunnen zowel in 2D als in 3D geleverd worden en zijn geschikt voor brochures, funda of overige interactive websites. U kunt enkele voorbeelden op hun website vinden: www.123meten.nl

 

In samenwerking met

Snel goedkoop energielabel aanvragen huis. Spoed. Zo snel mogelijk

Alnova van Rooij Makelaardaij

Snel goedkoop energielabel aanvragen huis. Spoed. Zo snel mogelijk

NJOY Makelaar

Snel goedkoop energielabel aanvragen huis. Spoed. Zo snel mogelijk

Van Westrhenen

Snel goedkoop energielabel aanvragen huis. Spoed. Zo snel mogelijk

Kijck Makelaars

Snel goedkoop energielabel aanvragen huis. Spoed. Zo snel mogelijk

Mark Teeuwissen makelaar in woongeluk

Ons team

Energielabel Adviseur

Administratie

Vragen?

Stel ze hier

Energielabel Aldenhuijsen

KvK-nummer: 90702409
BTW: NL8858629.B02
Rekening nr: NL61KNAB0614802946

Adres

Tilburgstraat 42
1324 XR Almere

Contact

+31 643903302
info@uw-energielabel.nl

Openingstijden

7 dagen bereikbaar
ma t/m vr van 9.00 tot 20.00 uur
za en zo van 9.00 tot 14.00 uur

nl_NLNederlands